Hoe u de processor kunt resetten naar de fabrieksinstellingen

↦ OPMERKING : Als u problemen ondervindt met uw Sleeptracker-AI® smart bed, probeer dan eerst uw processor opnieuw op te starten om te zien of dat helpt. Om dit te doen, koppelt u de stroom naar uw basisstation los, of koppelt u de USB-kabel van de processor los en sluit u deze vervolgens weer aan.

A. Zoek de resetknop:

De resetknop bevindt zich naast de USB-voedingskabeluitgang van de processor.

1. Reset knop
  2. Statuslampje

B. Reset de processor:

Houd de resetknop ingedrukt totdat het statuslampje continu rood brandt (~10 seconden) en laat vervolgens los.

C. Wacht tot het resetproces is voltooid:

De processor doorloopt nu verschillende lichtkleuren en wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Haal tijdens dit proces NIET de stekker uit het stopcontact.

Zodra u een knipperend groen statuslampje ziet, is het resetproces voltooid.

Als u een gesplitste basis heeft (twee basissen naast elkaar), moet u de processor ook aan de andere kant van het bed terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Beide processors moeten naar de fabrieksinstellingen worden teruggezet, zodat ze in de app aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Na voltooiing is uw slimme bed klaar om aan uw account te worden gekoppeld.

Als u al een Sleeptracker-AI®-account heeft aangemaakt, maar nog niet aan uw smart bed heeft gekoppeld, selecteert u Menu > Smart Bed koppelen in de Sleeptracker-AI®-app om aan de slag te gaan. Anders, als uw smart bed al vóór de fabrieksreset aan uw account was gekoppeld, navigeert u naar Menu > Mijn Smart Bed > Ontkoppelen > Ja en selecteert u vervolgens Menu > Smart Bed koppelen om opnieuw aan uw account te koppelen.