Het Sleeptracker-AI Smart Bed gebruiken met Amazon Alexa

Met de Sleeptracker-vaardigheid voor Amazon Alexa kunt u inzicht krijgen in uw slaapanalyse en *uw Smart Base besturen.

Koppel uw Sleeptracker-AI®-account aan Alexa
Nadat uw Sleeptracker-AI® smart bed is geactiveerd, kunt u uw Sleeptracker-AI® account koppelen door het volgende te doen:

1. Start de Amazon Alexa-app en selecteer vervolgens het tabblad Meer (rechtsonder) > Vaardigheden en games > Zoekpictogram (rechtsboven) > zoek en selecteer “Sleeptracker” > Inschakelen / starten .
  2. Voer de inloggegevens van uw Sleeptracker-AI®-account in en volg de aanwijzingen.

Ga voor meer informatie naar de Alexa Skills-ondersteuningspagina .

Het Sleeptracker-AI® Smart Bed gebruiken met Alexa

Hier volgen enkele manieren waarop u met uw Sleeptracker-AI®-systeem kunt communiceren met Alexa:

• *Om je bed in een vooraf ingestelde positie te zetten , zeg je "Alexa, vraag Sleeptracker om..."
    • "Zet mijn bed in vlakke positie."
    • "Zet mijn bed in de anti-snurkpositie.
    • "Zet mijn bed in loungepositie."
    • "zet mijn bed in tv-stand."
    • "zet mijn bed in de Zero-G-positie."
    • "zet mijn bed op favoriet."
  • Om coachinginformatie van de AI Sleep Coach te krijgen, zegt u 'Alexa, vraag Sleeptracker om mij te coachen' of 'Alexa, vraag Sleeptracker hoe kan ik mijn slaap verbeteren.'
  • Om je slaaprapport per e-mail te ontvangen , kun je zeggen "Alexa, vraag Sleeptracker om mijn slaaprapport te e-mailen."
  • Om je Slaapcyclusalarm in te stellen of om te controleren of het is ingesteld , kun je zeggen "Alexa, vraag Sleeptracker..."
    • "om het alarm in te stellen voor [tijd] AM/PM.
    • "wanneer gaat mijn alarm af" of
    • "wanneer gaat mijn wekker af."
  • Om een handmatige opname met Alexa te starten en stoppen , kun je zeggen "Alexa, vraag Sleeptracker om..."
    • 'start opname' of 'start mijn slaapopname'.
    • 'stop met opnemen' of 'stop mijn slaapopname'.
  • Om informatie te krijgen over je laatste slaapopname , kun je zeggen: "Alexa, vraag Sleeptracker hoe heb ik vannacht geslapen."
  • *Om het licht van je bed aan te passen, kun je zeggen: "Alexa, vraag Sleeptracker om..."
    • "zet het bedlicht aan."
    • "zet het bedlicht uit."
Installatie voor twee gebruikers bij gebruik van een gedeeld echo- of Alexa-apparaat
U kunt de Sleeptracker-AI®-accounts van zowel u als een tweede gebruiker aan Alexa koppelen, zodat Alexa kan reageren met de juiste gebruikersinformatie op een gedeeld Echo- of Alexa-apparaat, afhankelijk van de persoon die erom vraagt. Als je een Dual Base hebt die afzonderlijk kan worden verplaatst, kan Alexa elke kant van het basisstation afzonderlijk bedienen, zodra beide accounts zijn gekoppeld met de onderstaande instructies.

Om dit te doen, moet elke gebruiker deel uitmaken van hetzelfde huishouden in de Amazon Alexa-app en spraakprofielen hebben geconfigureerd. Dit zijn de vereisten om dit te laten werken:

1. Beide gebruikers moeten verbonden zijn met één Sleeptracker-AI® smart bed (bestaande uit twee processors en twee sensoren).
    • Een tweede gebruiker toevoegen : voor de gebruiker die al is gekoppeld aan een Sleeptracker-AI® smart bed, selecteert u in de Sleeptracker-AI® app Menu > Tweede gebruiker toevoegen en volgt u vervolgens de weergegeven instructies.
  2. Elke gebruiker moet deel uitmaken van hetzelfde Amazon-huishouden:
    • Verifiëren/toevoegen : de persoon die de Amazon Echo-apparaten oorspronkelijk heeft ingesteld, moet hier selecteren om de pagina 'Beheer uw huishouden' te openen. Staat de naam van uw partner er niet bij, voeg hem dan toe aan uw huishouden.
  3. Beide gebruikers in het Amazon-huishouden moeten de Amazon Alexa-app op hun mobiele apparaten hebben.
    • Indien nodig is hier een link voor de Amazon Alexa-app in de Google Play Store en hier is een link voor de App Store van Apple. Selecteer de betreffende link om rechtstreeks naar de pagina van de app store op uw mobiele apparaat te gaan. Voor Apple-apparaten moet u "Safari" selecteren als daarom wordt gevraagd. U kunt ook de app “Amazon Alexa” zoeken en installeren vanuit de app store van uw mobiele apparaat.
  4. Voor elke gebruiker moeten stemprofielen zijn ingesteld en gekoppeld aan Alexa.
    • Android-apparaten:
      • Verifiëren/toevoegen : selecteer op het mobiele apparaat van elke slaper in de Amazon Alexa-app het tabblad Meer (rechtsonder) > Instellingen > Accountinstellingen > Uw profiel en familie > selecteer uw naam/profiel. Als u onder ‘Voice ID’ ‘Uw stem wordt herkend’ ziet, is er al een profiel ingesteld. Als dit niet het geval is, selecteert u Voeg uw stem toe en volgt u de aanwijzingen.
      • Selecteer in het scherm 'Voice ID' de instellingen voor Voice ID en zorg ervoor dat 'Vaardigheden personaliseren' is ingeschakeld .
    • Apple-apparaten:
      • Verifiëren/toevoegen : selecteer op het mobiele apparaat van elke slaper in de Amazon Alexa-app het tabblad Meer (rechtsonder) > Instellingen > Accountinstellingen > Jouw profiel . Als u 'Voeg uw stem toe' ziet, is er geen profiel ingesteld. Selecteer Voeg uw stem toe en volg de aanwijzingen.
      • Selecteer onder uw profielinstellingen Match stemprofielen en volg de aanwijzingen. Als je het bericht 'Geen overeenkomende profielen' ziet, moet je wachten tot Alexa de stemprofielen heeft verwerkt (vooral als het profiel onlangs is toegevoegd) en het vervolgens in de toekomst opnieuw proberen. Anders zijn je stemprofielen mogelijk niet beschikbaar. al op elkaar afgestemd.
  5. Voor beide gebruikers moet de vaardigheid "Sleeptracker" zijn ingeschakeld.
    • Verifiëren : selecteer in de Alexa-app het tabblad Meer > Vaardigheden en games > Jouw vaardigheden (rechtsboven) en zorg ervoor dat "Sleeptracker" op de apparaten van beide gebruikers wordt vermeld.
    • Instellen : als “Sleeptracker” niet in de lijst staat, wordt de vaardigheid niet toegevoegd. Om toe te voegen, selecteert u het zoekpictogram (boven 'Uw vaardigheden') > zoekt en selecteert u ' Sleeptracker ' > Inschakelen / starten . Voer de inloggegevens van uw Sleeptracker-AI®-account in en volg de aanwijzingen.

Na het bovenstaande te hebben gevolgd, zou Alexa moeten herkennen wie er aan het woord is en de juiste kant van de basis moeten besturen of slaapcoachingsfeedback moeten geven voor de juiste persoon. Als de Voice Match niet werkt, kun je handmatig van account wisselen door 'Alexa, switch accounts' te zeggen.

Ontkoppel uw Sleeptracker-AI®-account
Methode 1 : vraag Alexa om “de Sleeptracker-vaardigheid uit te schakelen”.

Methode 2 : start de Amazon Alexa-app en selecteer vervolgens het tabblad Meer (rechtsonder) > Vaardigheden en games > Zoekpictogram (rechtsboven) > zoek en selecteer “Sleeptracker” > Instellingen > Vaardigheid uitschakelen .

*Vereist een compatibele Smart Base.