Accounthulp

Wijzig e-mailinstellingen

Om uw account-e-mailadres bij te werken, navigeert u naar Menu > Mijn profiel > Account > E-mailadres wijzigen in de app Sleeptracker-AI®.

Als u uw communicatievoorkeuren wilt wijzigen, kunt u dit doen onder Menu > Mijn profiel > Account > E-mailvoorkeuren .

Kan niet inloggen of wachtwoord vergeten

Als u momenteel geen toegang meer heeft tot uw Sleeptracker-AI®-account, stelt u het wachtwoord van uw account opnieuw in en logt u vervolgens opnieuw in. Om dit te doen:

1. Start de app Sleeptracker-AI® en selecteer Inloggen > Wachtwoord vergeten .
  2. Voer uw e-mailadres in en tik op E-mailinstructies .
    • Als u momenteel bent ingelogd maar uw wachtwoord opnieuw moet instellen, kunt u dit doen onder Menu > Mijn profiel > Account > Wachtwoord wijzigen > Wachtwoord vergeten > voer uw e-mailadres in en tik op E-mailinstructies .

Binnen een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw accountwachtwoord opnieuw in te stellen. Volg de link in de e-mail om uw wachtwoord bij te werken en keer vervolgens terug naar de app om u aan te melden bij uw account. Als u de e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord niet ziet, controleer dan de spammap van uw e-mailclient.

Neem contact op met het geavanceerde ondersteuningsteam als u meer hulp nodig heeft.

Slaapgegevens downloaden of exporteren

Om uw gegevens te exporteren, logt u in op uw account op het Sleeptracker-AI® accountportaal . Nadat u bent ingelogd, selecteert u Gegevensindelingsschema downloaden > Mijn gegevens downloaden . Zorg ervoor dat u de PDF in het bestand 'Gegevensindelingsschema downloaden' bekijkt, zodat u de gegevens begrijpt die aan u worden gepresenteerd. Exportgegevens zijn alleen beschikbaar in het JSON-bestandsformaat.

Account verwijderen

Voordat u verdergaat, moet u er rekening mee houden dat het verwijderen van uw account al uw gegevens PERMANENT WIST en niet kan worden hersteld.

Als u wilt doorgaan met het verwijderen van uw account, kiest u een van de volgende methoden:

1. Log in op uw account op het Sleeptracker-AI® accountportaal . Nadat u bent ingelogd, selecteert u Mijn account verwijderen > Bevestigen en verwijderen .
  2. Als alternatief kunt u uw account verwijderen vanuit de Sleeptracker-AI® app. Nadat u bent ingelogd, navigeert u naar Menu > Mijn profiel > Account > Account verwijderen .

Als u dat wenst, kunt u in de toekomst altijd opnieuw een Sleeptracker-AI®-account aanmaken.

Privacyverklaring

Bij Fullpower ® Technologies (het bedrijf achter Sleeptracker-AI®) streven we ernaar de hoogste normen voor gegevensprivacy in de branche te handhaven. Het privacybeleid dat op u als Sleeptracker-AI® Systeemgebruiker van toepassing is, is hier beschikbaar, of vanuit de app, onder Menu > Help > Info > Privacyverklaring lezen . Raadpleeg sectie 4 ("Hoe we uw persoonlijke gegevens delen") voor meer informatie over hoe we uw gegevens delen. Het privacybeleid dat onderaan onze website staat , is van toepassing op de website zelf .

Als u het niet eens bent met de Privacyverklaring, kunt u uw toestemming intrekken door naar Menu > Mijn profiel > Profiel bewerken > het selectievakje uit te schakelen > Intrekken . Op dat moment worden er geen gegevens verzameld. Als u uw toestemming intrekt, kan de app Sleeptracker-AI® niet de informatie verkrijgen die nodig is om correct te functioneren.