Slaapcyclusalarm

Hoe u het slaapcyclusalarm instelt

Om het slaapcyclusalarm in te stellen, navigeert u in de app Sleeptracker-AI® naar Menu > Slaapcyclusalarm en schakelt u het alarm in.

Stel de alarmtijd in, de dagen waarop u het alarm wilt activeren, uw alarmvenstervoorkeur, uw alarmtype en uw alarmgeluid (indien van toepassing). Als het alarmvenster is ingeschakeld, zal het Sleeptracker-AI®-systeem u in de lichtste slaapfase wakker maken.

Lees meer over het slaapcyclusalarm in de app door naar Menu > Slaapcyclusalarm > Tik voor meer informatie over Sleeptracker-AI®-alarmen te gaan .

Alarm klonk niet

Als uw slaapcyclusalarm niet afgaat, zorg er dan voor dat de alarmtijd correct is ingesteld en dat het alarmvolume is ingesteld op 50% of meer. Bovendien is het Slaapcyclus-alarm een cloudgebaseerd alarm, dus u wilt functies zoals 'Niet storen' of de stille hardwareschakelaar van uw apparaat uitgeschakeld houden (indien aanwezig), omdat deze functies de alarmmelding van de app Sleeptracker-AI® kunnen blokkeren. alarm slaan.

Als u meer hulp nodig heeft, kunt u het volgende proberen:

1. Navigeer in de app naar Menu > Slaapcyclusalarm en schakel vervolgens het alarm uit als dit momenteel is ingeschakeld.
  2. Ga vervolgens naar Menu > Mijn profiel > Account > Uitloggen om uit te loggen bij uw account.
  3. Verwijder de app Sleeptracker-AI® van uw mobiele apparaat en installeer deze vervolgens opnieuw via de app store van uw apparaat.
  4. Zodra de app opnieuw is geïnstalleerd, logt u opnieuw in op uw account.
  5. Voordat u vanavond gaat slapen, gaat u terug naar Menu > Slaapcyclusalarm om het alarm in te schakelen. Zorg ervoor dat de alarmtijd correct is en dat uw alarmvolume op dit scherm is ingesteld op 50% of meer.
  6. Nadat u uw wijzigingen heeft aangebracht, navigeert u weg van het alarmscherm (dwz door op de terugknop te tikken) om de zojuist aangebrachte alarmwijzigingen op te slaan.
  7. Druk op de fysieke knop Volume omhoog van uw mobiele apparaat om ervoor te zorgen dat het app-/mediavolume van uw apparaat op maximaal staat.
    • Opmerking: op Apple-apparaten kunt u overwegen om “Wijzigen met knoppen” uit te schakelen, zodat uw volumeknoppen het mediavolume regelen. Om dit te doen, start u de app Instellingen , selecteert u Geluiden en haptiek en schakelt u vervolgens 'Wijzigen met knoppen' uit . Start daarna de app Sleeptracker-AI® en zorg ervoor dat het app-/mediavolume van uw systeem is ingesteld op maximaal.
  8. Laat de app Sleeptracker-AI® open of op de achtergrond staan (forceer de app niet af en verwijder deze niet uit uw onlangs geopende apps).