Gezondheid Connect

De Sleeptracker-AI® Android-app integreert nu met Health Connect, een service die het delen van gegevens tussen verschillende gezondheids- en fitnessapps op uw apparaat vergemakkelijkt. Door uw Sleeptracker-AI® slaapgegevens te synchroniseren met Health Connect, kunt u uw slaapgeschiedenis eenvoudig beheren en delen met meerdere apps.

Hoe Sleeptracker-AI® te synchroniseren met Health Connect
  1. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van de Sleeptracker-AI®-app hebt.

2. Installeer Health Connect op uw mobiele apparaat via de Play Store.

3. Ga in de Sleeptracker-AI-app naar Menu > Mijn profiel > Gekoppelde gezondheidsapps > Health Connect starten.

4. Tik op App-machtigingen.

5. Selecteer Sleeptracker.

6. Tik onder 'Schrijven toegestaan' op Slaapstand.

Nadat u Health Connect hebt geïnstalleerd en Sleeptracker-AI® toestemming hebt gegeven om slaapgegevens te schrijven, worden uw slaapgegevens automatisch gesynchroniseerd met Health Connect.

Om slaapgegevens handmatig te synchroniseren met Health Connect, opent u de app Sleeptracker-AI® en gaat u naar Menu > Mijn profiel > Gekoppelde gezondheidsapps > Health Connect synchroniseren (onderaan de pagina).

Als u zich ooit afmeldt bij uw Sleeptracker-AI®-account of de Sleeptracker-AI®-app opnieuw installeert, moet u stap 3 tot en met 6 herhalen.

Health Connect synchroniseren met andere apps

Zodra uw slaapgegevens zijn gesynchroniseerd met Health Connect, kunt u deze delen met andere gezondheidsapps, zoals Google Fit of Samsung Health. Dit doet u als volgt:

1. Open Health Connect op uw mobiele apparaat. U kunt Health Connect openen met een van deze methoden:

• Open de app Instellingen > selecteer Apps > selecteer Health Connect > tik op Openen.

• Als u Health Connect aan uw snelle instellingen hebt toegevoegd, tikt u op het Health Connect-pictogram.

• Open de Sleeptracker-AI-app en ga naar Menu > Mijn profiel > Gekoppelde gezondheidsapps > Health Connect starten.

2. Tik in Health Connect op de gezondheids- of fitness-app waarmee u uw slaapgegevens wilt delen.

3. Schakel in het gedeelte 'Toegestaan om te lezen' de optie 'Slapen' in.
Problemen oplossen

Worden uw slaapgegevens niet gesynchroniseerd met uw andere gezondheidsapps?

• Zorg ervoor dat Sleeptracker-AI® toestemming heeft om slaapgegevens naar Health Connect te schrijven en zorg ervoor dat uw andere gezondheidsapps toestemming hebben om slaapgegevens van Health Connect te lezen.

• Probeer uw slaapgegevens handmatig te synchroniseren met Health Connect: open de Sleeptracker-AI®-app en ga naar Menu > Mijn profiel > Gekoppelde gezondheidsapps > tik op Health Connect synchroniseren (onderaan de pagina).

• Probeer in Health Connect alle lees- en schrijfmachtigingen uit te schakelen en schakel vervolgens de gewenste opties opnieuw in.

Worden uw slaapgegevens niet nauwkeurig gesynchroniseerd?

• Met Health Connect kunnen meerdere apps gegevens naar dezelfde opslag op het apparaat schrijven. Dit kan om verschillende redenen tot onnauwkeurigheden leiden.

• Om te voorkomen dat Health Connect onjuiste gegevens gebruikt, kunt u onjuiste vermeldingen verwijderen. Als u alleen wilt dat Sleeptracker-AI® slaapgegevens schrijft, moet u voorkomen dat alle andere apps deze schrijven door hun schrijfmachtiging te verwijderen.

Voor meer informatie kunt u de probleemoplossingsgids van Google raadplegen.

Heeft u meer hulp nodig? Ons supportteam helpt u graag.