Hulp bij het scannen van QR-codes

Probeer deze tips als u de QR-code in de app niet kunt scannen:

1. Zorg ervoor dat u de juiste app gebruikt. Til de kop van de basis omhoog om de Sleeptracker-AI® processor te vinden. Als je een zwarte processor hebt, zou je deze app moeten gebruiken. Als je een witte processor hebt, zou je deze app moeten gebruiken.

2. Zorg voor optimale verlichting bij het scannen van de QR-code. Probeer op het QR-scanscherm in de Sleeptracker-AI®-app op het bliksempictogram rechtsboven te tikken om de zaklamp van uw telefoon in te schakelen.

3. Zorg ervoor dat u de juiste QR-code probeert te scannen. De juiste QR-code vindt u op het lange zwarte hanglabel onder het hoofdeinde van het bed en op de Sleeptracker-AI-processor .

• Scan de QR-code op de afstandsbediening niet , en scan niet de QR-code op het korte witte kaartje.

4. Begin met uw telefoon heel dicht bij de QR-code, bijna aanrakend. Beweeg de telefoon vervolgens heel langzaam weg van de QR-code en pauzeer regelmatig om de camera te laten scherpstellen. Als uw telefoon zonder succes ongeveer 30 cm verwijderd is van de QR-code, herhaalt u deze stap nog een of twee keer.

5. Als u een telefoon of tablet van iemand anders kunt lenen, gebruikt u dat tweede apparaat om een foto van de QR-code te maken. Open de foto, zoom in op de foto om deze te vergroten en gebruik vervolgens de Sleeptracker-AI app op je eigen telefoon om de foto van de vergrote QR-code op het tweede apparaat te scannen.

6. Neem contact op met geavanceerde ondersteuning als u nog steeds hulp nodig heeft nadat u alle voorgaande stappen heeft geprobeerd. Wij kunnen een nieuwe QR-code voor u genereren.