Een extra Smart Bed koppelen

Wanneer u klaar bent om een extra Sleeptracker-AI® Smart Bed te koppelen, gaat u in de Sleeptracker-AI® app naar Menu > Smart Bed koppelen > laat de eerste optie aangevinkt > Volgende en volgt u vervolgens de instructies op het scherm.

↦ Tip : nadat u een extra Smart Bed heeft ingesteld, gaat u naar Menu > Mijn Smart Bed > Instellingen > Smart Bed-details en geeft u het een unieke bednaam, zodat u het later gemakkelijk kunt identificeren.

Nadat u het extra Smart Bed aan uw account heeft gekoppeld, is er nu een nieuwe menuoptie voor u beschikbaar. U kunt nu naar de pagina 'Alle Smart Beds' gaan door Menu > Mijn Smart Bed > Alles weergeven te selecteren. Op deze pagina kunt u alle Smart Beds waaraan uw account is gekoppeld bekijken en beheren. Als u van bed gaat wisselen, zorg er dan voor dat u terugkeert naar het scherm 'Alle Smart Beds', het bed selecteert waarop u gaat slapen en vervolgens ' Maak dit mijn Actieve Smart Bed' selecteert.

Let op: Als u een Split Base heeft, worden de twee onderstellen gezamenlijk beschouwd als één Smart Bed en niet als twee verschillende Smart Beds. Plaats niet elke kant afzonderlijk. Tijdens het instellen in de app moeten de twee basisstations tegelijkertijd aan elkaar worden gekoppeld.