Handleidingen

Configureer of reset externe voorinstellingen
U kunt de posities van de Zero-G-, Flat-, TV-, Anti-Snore- en Favoriet-knop wijzigen vanaf de fysieke afstandsbediening of in-app-afstandsbediening. Om dit met uw fysieke afstandsbediening te doen, plaatst u de basis in de gewenste hoek en houdt u vervolgens de knop die u opnieuw wilt configureren gedurende 5 seconden ingedrukt. Wat betreft de afstandsbediening in de app : pas uw basis aan op de plek waar u de knoppositie wilt opslaan en houd vervolgens de knop ingedrukt die u opnieuw wilt configureren totdat u de optie ziet om 'Positie opslaan' te selecteren. Tik op Positie opslaan om de vooraf ingestelde positie opnieuw te configureren.

Om uw fysieke afstandsbediening terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, kunt u dit doen door de Flat- en Zero-G- knoppen tegelijkertijd gedurende 5 seconden op de fysieke afstandsbediening in te drukken. De achtergrondverlichting van de afstandsbediening zal tweemaal knipperen om aan te geven dat de oorspronkelijke posities zijn hersteld.
Controleer de configuratie van uw Smart Base opnieuw
Selecteer in de app Sleeptracker-AI® Menu > Mijn Smart Bed > Instellingen > Configuratie verifiëren > Volgende . Als dit lukt, ziet u een bericht met de tekst 'Uw slimme bed is geverifieerd en klaar voor gebruik'. U kunt op OK drukken en doorgaan naar het startscherm.
  • Als de verificatie mislukt, krijgt u een foutmelding te zien. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Bekijk de installatiehandleidingen in de app en controleer of alles stevig en correct is aangesloten. U kunt uw installatie ook controleren aan de hand van deze tutorial . Nadat u de verbindingen van uw basisstation heeft gecontroleerd, probeert u uw basisstation opnieuw te verifiëren.
  • OPMERKING : voor verificatie is toegang tot internet vereist, dus zorg ervoor dat uw mobiele apparaat toegang heeft tot internet. Bovendien moet de Sleeptracker-AI®-processor online zijn, met een ononderbroken groen statuslampje .
Gesplitste basis | Verander hoe bases bewegen
Als je een gesplitste basis hebt (twee basissen naast elkaar), kun je de twee zijden zo instellen dat ze samen of afzonderlijk bewegen.
Om twee bases samen te laten bewegen, moet je beide fysieke afstandsbedieningen gebruiken. Haal eerst de stekker van beide basisstations uit het stopcontact. Wacht 1 minuut en sluit ze vervolgens weer aan. Houd vervolgens de SYNC-knop op de achterkant van beide afstandsbedieningen tegelijkertijd ingedrukt. De SYNC-knoppen gaan branden en beginnen te knipperen. Wanneer de SYNC-knoppen stoppen met knipperen, laat u de SYNC-knoppen los. De twee bases zouden nu gesynchroniseerd moeten zijn, dus ze zouden samen moeten bewegen.
Als uw twee bases samen bewegen, maar u wilt dat ze afzonderlijk bewegen, kunt u de synchronisatie van de twee bases ongedaan maken. Houd de SYNC-knop aan de achterkant van slechts één van de afstandsbedieningen ingedrukt totdat het knoplampje knippert en laat vervolgens de knop los. De twee bases zouden nu niet meer gesynchroniseerd moeten zijn, dus ze zouden afzonderlijk moeten bewegen.
Fabrieksinstellingen van de processor herstellen
Selecteer hier voor instructies over hoe u uw Sleeptracker-AI®-processor kunt resetten naar de fabrieksinstellingen.

Installeer de app opnieuw

Als u momenteel bent ingelogd op uw Sleeptracker-AI®-account, log dan uit voordat u doorgaat met de herinstallatiestappen. U kunt dit doen door naar Menu > Mijn profiel > Account > Uitloggen te gaan in de app Sleeptracker-AI®.

Android-apparaten :

U kunt de app Sleeptracker-AI® rechtstreeks in de Play Store opnieuw installeren. Tik hier op uw mobiele apparaat om naar de Play Store-pagina van de app te gaan.

• U kunt ook de Play Store op uw mobiele apparaat starten en zoeken naar “Tempur Sleeptracker-AI” (kies de app Sleeptracker-AI® met “Tempur®” op het pictogram).

Selecteer daarna Verwijderen > wacht tot de app is verwijderd > Installeren om de stappen voor het opnieuw installeren te voltooien.

Apple-apparaten :

Verwijderen

• Blijf de app Sleeptracker-AI® aanraken.
  • Selecteer App verwijderen of het pictogram Verwijderen in de linkerbovenhoek van de app.
  • Tik op App verwijderen > Verwijderen .

OPMERKING : als u het app-pictogram Sleeptracker-AI® ingedrukt houdt terwijl de app zich in uw app-bibliotheek bevindt of als u naar de app op uw apparaat zoekt, selecteert u App verwijderen > Verwijderen om de app te verwijderen.

Opnieuw installeren

• Tik hier op uw apparaat om rechtstreeks naar de App Store-pagina voor de app Tempur® Sleeptracker-AI® te gaan (als u wordt gevraagd een webbrowser te kiezen, selecteert u Safari ).
    • U kunt ook de App Store op uw mobiele apparaat starten en zoeken naar “Tempur Sleeptracker-AI” (kies de app Sleeptracker-AI® met “Tempur®” op het pictogram).
  • Tik op de knop Downloaden om de stappen voor het opnieuw installeren te voltooien.
Schakel de LED-merkbadge uit
Zoek op uw fysieke afstandsbediening de knop LED-verlichting onder het bed, die een gloeilamppictogram heeft. Houd deze knop drie seconden ingedrukt om de LED-merkbadge uit te schakelen.