ActieveBreeze

Opmerking: ActiveBreeze-functies zijn alleen beschikbaar met de TEMPUR-Ergo ® ProSmart Air.

Basisprincipes van ActiveBreeze afstandsbediening

Als het gaat om de ActiveBreeze-functies op de afstandsbediening, houd dan rekening met het volgende:

• De koelventilatoren werken maximaal 10 uur op de geselecteerde snelheid. Er zijn drie koelventilatorsnelheden beschikbaar: tik eenvoudigweg op de linker- of rechterventilatorknop om door de drie intensiteitsniveaus te bladeren.
  • De verwarmingsventilatoren werken maximaal 1 uur. Er is slechts één snelheid voor de verwarmingsventilator.
  • Als u op de SYNC-knop drukt, doorlopen de linker- en rechterventilator tegelijkertijd de ventilatorsnelheden.

Je bedient de ventilatoren met de fysieke afstandsbediening en de in-app afstandsbediening. Om de in-app afstandsbediening te gebruiken, opent u de app Sleeptracker-AI®, gaat u naar Menu > Afstandsbediening en selecteert u vervolgens het tabblad rechtsboven.

Gesplitste ventilatormodus

Deze modus is van toepassing op bedden met twee onderstellen die al draadloos zijn gesynchroniseerd met behulp van de Sync-knoppen aan de achterkant van de fysieke afstandsbedieningen. Gebruik vervolgens de fysieke afstandsbediening vanaf de linkerbasis en houd de linkerverwarmingsknop en de Sync Cooling-knop gedurende 6 seconden ingedrukt. Na 6 seconden zou de achtergrondverlichting van de afstandsbediening twee keer moeten knipperen, wat aangeeft dat de basissen zich nu in de Split Fan-modus bevinden. In de Split Fan-modus bedienen de ventilatorknoppen op beide fysieke afstandsbedieningen de ventilatoren als volgt:

• De ventilatorknoppen aan de linkerkant bedienen de ventilatoren op de basis aan de linkerkant.
  • De ventilatorknoppen aan de rechterkant bedienen de ventilatoren op de rechterbasis.
  • Met de Sync Fan-knoppen kunnen de ventilatoren aan zowel de linker- als de rechterkant samen worden bediend.

Opmerking: de afstandsbediening in de app Sleeptracker-AI® ondersteunt momenteel geen Split Fan-modus, dus alle ventilatorknoppen op de afstandsbediening in de app zullen alle ventilatoren op gesynchroniseerde bases bedienen, zelfs als de bases zich in de Split Fan-modus bevinden. Gebruik de fysieke afstandsbedieningen om de ventilatoren in de Split Fan-modus te bedienen.

Om de Split Fan-modus uit te schakelen: Gebruik de afstandsbediening vanaf de schoftbasis om de Right Warming-knop en de Sync Cooling-knop gedurende 6 seconden ingedrukt te houden. Na 6 seconden moet de achtergrondverlichting van de afstandsbediening twee keer knipperen, wat aangeeft dat de basissen niet langer in de Split Fan-modus staan. Wanneer de Split Fan-modus is uitgeschakeld, keren de ventilatorknoppen op beide afstandsbedieningen terug naar de standaardstatus, waarbij alle ventilatorknoppen alle ventilatoren op gesynchroniseerde basissen besturen.

Step-down-modus

In deze modus zal de koelventilator gedurende 5 uur op de geselecteerde snelheid werken, en vervolgens gedurende nog eens 5 uur op een lagere snelheid terugschakelen.

Om toegang te krijgen tot deze modus moet u de fysieke afstandsbediening gebruiken. Nadat de gewenste ventilatorsnelheid is geselecteerd, houdt u de betreffende ventilatorknop 3 seconden ingedrukt. De geselecteerde ventilatorsnelheid-LED knippert twee keer om aan te geven dat de Step-Down-modus is geactiveerd.

• Laag (gedurende 5 uur) → Uit
  • Medium (gedurende 5 uur) → Laag (gedurende 5 uur)
  • Hoog (gedurende 5 uur) → Medium (gedurende 5 uur)
Klimaatprogramma's

Er zijn drie ActiveBreeze-klimaatprogramma's waaruit u kunt kiezen: Voor het slapengaan, Tijdens het slapen en Bij het ontwaken. Je kunt al deze opties in- of uitschakelen door naar het tabblad Klimaat in de app te gaan.

Probleemoplossen

Als je problemen ondervindt met de klimaatprogramma's in de Sleeptracker-AI® app, test dan eerst de ActiveBreeze-ventilatoren met de fysieke afstandsbediening. Als u de ventilatoren niet goed kunt bedienen met de fysieke afstandsbediening, neem dan contact op met Tempur om dit op te lossen.

Als u de ventilatoren kunt bedienen met de fysieke afstandsbediening, volgt u deze stappen om problemen met de klimaatprogramma's op te lossen:

1. Controleer de verbindingsstatus van uw Smart Bed door naar Menu > Mijn Smart Bed > Status te gaan. Als uw Smart Bed offline lijkt te zijn, probeert u enkele stappen voor probleemoplossing voor wifi .

2. Controleer in de app of er beschikbare firmware-updates zijn door naar Menu > Mijn Smart Bed > Firmware-update te gaan.

3. Navigeer naar de afstandsbediening in de app door naar het tabblad Home te gaan > tik op het afstandsbedieningspictogram in de linkerbovenhoek > selecteer het tabblad verwarming en koeling rechtsboven. Test deze knoppen om te zien of ze je fans bedienen.

4. Zorg ervoor dat uw basisstation correct is aangesloten door naar Menu > Mijn Smart Bed > Instellingen > Configuratie verifiëren > Volgende te gaan.

• Als u fouten tegenkomt, tikt u op Configuratieproblemen oplossen > Installatiehandleiding bekijken en controleert u of de componenten van uw bed correct zijn aangesloten.

5. Controleer in de app of u aan de juiste kant van het bed moet slapen, door naar Menu > Mijn Smart Bed > Instellen > Van kant wisselen te gaan. Tik op de kant waar u normaal slaapt en tik vervolgens op de pijl-terug om uw wijzigingen op te slaan.

6. Om ervoor te zorgen dat de klimaatprogramma's op tijd worden geactiveerd, stelt u uw normale bed- en wektijd in door naar Menu > Slaapdoelen en schema te gaan.

7. Schakel alle opties van het Klimaatprogramma UIT. Meld u vervolgens af ( Menu > Mijn profiel > Account > Uitloggen ), log opnieuw in en schakel de gewenste opties in.

Voor verdere hulp nadat u de bovenstaande stappen heeft geprobeerd, kunt u contact opnemen met Sleeptracker-AI® support .