Wi-Fi-assistentie

Pas de wifi-instellingen van uw smartbed aan

Als u een nieuwe Wi-Fi-router instelt, bepaalde Wi-Fi-instellingen wijzigt en/of als u uw Sleeptracker-AI® smart bed weer moet verbinden met het Wi-Fi-netwerk van uw huis, gaat u naar Menu > Mijn Smart Bed > Problemen oplossen & Wi-Fi > Wi-Fi-instellingen aanpassen en volg de aanwijzingen op het scherm.

Kan geen verbinding maken met het wifi-netwerk van mijn huis

Als u tijdens het instellen het Wi-Fi-wachtwoord van uw huis kunt invoeren, maar daarna niet verder kunt gaan, probeer dan de onderstaande suggesties afzonderlijk.

OPMERKING :

• Voor aanvullende hulp bij de onderstaande stappen raden we u aan eerst contact op te nemen met de fabrikant van uw router/gateway of uw internetprovider (ISP).

Stappen voor probleemoplossing :

1. Schakel uw apparaten uit en weer in:
    • A) Koppel de stroom naar uw modem, Wi-Fi-router en Sleeptracker-AI®-processor los en wacht vervolgens minimaal 30 seconden. Als u een gateway (Wi-Fi + modemcombinatieapparaat) heeft, koppelt u deze eenvoudigweg los.
      • Als uw Sleeptracker-AI®-systeem vooraf in een Smart Base is geïnstalleerd, kunt u de stroom naar uw basis loskoppelen om de processor uit te schakelen.
    • B) Sluit eerst de stroom aan op het modem > wacht tot de lampjes stabiliseren (~3-5 minuten). Als u een gateway heeft, kunt u deze ook inschakelen > wachten tot de lichten zich stabiliseren (~3-5 minuten) > ga naar stap D.
    • C) Sluit de stroom aan op uw Wi-Fi-router en wacht tot de lampjes zijn gestabiliseerd (~3-5 minuten).
    • D) Sluit de stroom aan op uw processor en wacht tot het statuslampje continu groen of oranje begint te knipperen.
    • E) Probeer het installatieproces nogmaals.
  2. Als u een netwerkbrede VPN gebruikt op uw Wi-Fi-router of gateway, of een beveiligingsapp op uw mobiele apparaat, schakel deze dan uit en probeer opnieuw verbinding te maken.
  3. Probeer uw wifi-router of gateway dichter bij uw bed te plaatsen.
  4. Als u MAC-adresfiltering op uw router gebruikt, schakel dit dan uit of zorg ervoor dat u het MAC-adres van uw processor (te vinden op het zijlabel van uw processor) toevoegt aan de instellingen van uw router of gateway.
  5. Installeer de app Tempur® Sleeptracker-AI® opnieuw op uw mobiele apparaat.
    • Hulp nodig? Selecteer hier om het gedeelte 'De app opnieuw installeren' te bekijken voor stappen.
  6. Zet uw processor terug naar de fabrieksinstellingen om te zien of dat helpt. Selecteer hier voor instructies.
  7. Als u toegang heeft tot een andere telefoon of tablet waarop u de app Tempur® Sleeptracker-AI® kunt installeren, kunt u deze gebruiken om te zien of u de installatie kunt voltooien.
  8. Zet uw router/gateway terug naar de fabrieksinstellingen of overweeg/probeer een alternatieve router/gateway te gebruiken.