Hulp bij installatie

Vooraf geïnstalleerde systeemconfiguratie

De app Tempur® Sleeptracker-AI® vereist een Sleeptracker-AI® processor, model STS-60. Met een vooraf geïnstalleerd systeem wordt uw Sleeptracker-AI® processor onder het hoofdeinde van het bed gemonteerd. De app leidt u door de installatie-instructies.

↦ Hardwareoverzicht

↦ Download de app

Als er twee personen worden gemonitord, hoeft het Smart Bed slechts één keer te worden gekoppeld. Het account van de tweede persoon kan tijdens de eerste installatie of op een later tijdstip aan het Smart Bed worden toegevoegd, onder Menu > Tweede gebruiker toevoegen.

Opmerking voor gesplitste basissen :

Een gesplitste basis (twee bases naast elkaar) met de Sleeptracker-AI®-technologie moet worden opgezet met twee Sleeptracker-AI®-processors, met één processor op elke basis. Elke processor moet op één sensor worden aangesloten.

De twee onderstellen worden beschouwd als één Smart Bed en niet als twee verschillende Smart Beds. Plaats niet elke kant afzonderlijk. Tijdens het instellen in de app moeten de twee processors tegelijkertijd worden gekoppeld.

Belangrijk : als u problemen ondervindt met uw Split Base Smart Bed, volgt u de stappen in deze tutorial .

Een tweede gebruiker toevoegen

Een tweede gebruiker kan worden toegevoegd aan een Sleeptracker-AI® Smart Bed nadat één gebruiker succesvol is gekoppeld aan het Smart Bed. De tweede gebruiker moet zijn eigen, unieke account aanmaken met behulp van zijn eigen e-mailadres (het e-mailadres mag niet overeenkomen met het e-mailadres van een bestaand Sleeptracker-AI®-account). Selecteer hieronder voor verdere hulp.

↦ Hulp bij het toevoegen van een tweede gebruiker

Controleer instellingen

Om te controleren of uw Smart Bed correct is ingesteld en voor hulp bij het corrigeren van uw configuratie, selecteert u hieronder.

↦ Controleer instellingen

Meerdere slimme bedden instellen

Als u uw slaap op een ander bed of op een andere locatie wilt monitoren, kunt u dat doen door extra Smart Beds aan te schaffen. Er kunnen meerdere Smart Beds aan uw account worden toegevoegd en voor uw extra Smart Beds hoeft u geen nieuw account aan te maken. Selecteer hieronder voor verdere hulp.

↦ Hulp bij het toevoegen van een extra Smart Bed

Ondersteuning voor Windows, macOS of andere besturingssystemen

Op dit moment is de app Tempur® Sleeptracker-AI® alleen beschikbaar voor compatibele telefoons en tablets met Android OS of iOS/iPadOS van Apple. Voor Android-apparaten is toegang tot de Google Play Store vereist.

Kan de installatie niet voltooien

Als u de installatie niet kunt voltooien, selecteert u hieronder voor verdere hulp.

↦ Kan de installatie niet voltooien

Om te controleren of uw Smart Bed correct is ingesteld en voor hulp bij het corrigeren van uw configuratie, selecteert u hieronder.

↦ Controleer instellingen