Slaapanalyse

Slaaprapportorganisatie

De app Sleeptracker-AI® is ontworpen om slaaprapporten toe te wijzen aan de datum waarop ze eindigen . Als een slaaprapport dus op 1 januari om 18:00 uur is begonnen en op 1 januari om 23:59 uur is geëindigd, wordt het slaaprapport toegewezen aan 1 januari . Als het slaaprapport op 1 januari om 18:00 uur begon, maar op 2 januari om 00:01 uur eindigde, werd dat rapport toegewezen aan 2 januari.

Onnauwkeurig slaaprapport

Als uw slaaprapport een bepaald aantal uren verschilt, zorg er dan voor dat de tijdzone van uw mobiele apparaat correct is ingesteld, evenals de tijdzone van uw Smart Bed. Als u de ingestelde tijdzone voor uw Smart Bed wilt controleren, selecteert u Menu > Mijn Smart Bed > Instellen . U ziet de ingestelde tijdzone onder “ Sleeptracker-AI®Tijdzone ”. Als u dit wilt corrigeren, selecteert u Sleeptracker-AI® Tijdzone > zoekt en selecteert u uw tijdzone en tikt u vervolgens op Ja .

Als het bovenstaande niet van toepassing is of als het niet helpt, selecteer dan hieronder 'Hulp bij slaaprapporten' voor verdere hulp.

↦ Hulp bij slaaprapporten

Geen slaaprapporten in app

Als u uw slaaprapporten niet in de app ontvangt, selecteert u hieronder voor verdere hulp.

↦ Hulp bij slaaprapporten

E-mails met slaaprapport ontbreken

Als u uw meest recente slaaprapporten in de app kunt zien, maar deze slaaprapporten niet in uw e-mailinbox ontvangt, selecteert u hieronder voor verdere hulp.

↦ Geen e-mails met slaaprapport ontvangen

Slaaprapporten bewerken of verwijderen

Aanpassen:

• Selecteer vanuit de app Tempur® Sleeptracker-AI® Menu > Slaapopname bewerken of verwijderen > selecteer de opname waarin u wijzigingen wilt aanbrengen > Slaapopname bewerken .
  • U kunt ook naar het tabblad Slaap gaan > naar de opname navigeren die u wilt bewerken > naar de onderkant van de pagina scrollen > Slaapopname bewerken of verwijderen > Slaapopname bewerken .

Verwijderen:

• Selecteer vanuit de app Tempur® Sleeptracker-AI® Menu > Slaapopname bewerken of verwijderen > selecteer de opname die u wilt verwijderen > Slaapopname verwijderen .
  • U kunt ook naar het tabblad Slaap gaan > naar de opname navigeren die u wilt verwijderen > naar de onderkant van de pagina scrollen > Slaapopname bewerken of verwijderen > Slaapopname verwijderen .
Tijd om een automatisch slaaprapport te genereren

De Sleeptracker-AI® Engine genereert niet onmiddellijk een slaaprapport, omdat het systeem wacht met het registreren van de gehele duur van uw slaap voordat het uw slaapregistratie genereert. Door de motor de tijd te geven om te bepalen of u die dag wakker bent, kunnen we meerdere slaapopnames op één dag voorkomen. Als uw Sleeptracker-AI® Smart Bed automatisch uw slaap registreert, kunt u, als u 's ochtends wakker wordt, optioneel de app starten en op Klaar slapen drukken. Hierdoor wordt uw slaapregistratie beëindigd, wordt uw slaaprapport veel eerder gegenereerd en kunt u uw debriefvragen meteen beantwoorden. Anders blijft het slimme bed controleren of u naar uw bed terugkeert, en kan het tot een uur duren nadat u opstaat voordat uw slaaprapport wordt gegenereerd.

Betekenis van kleine rode lijnen op de slaapgrafiek

Op uw slaaprapport, bovenaan de slaapgrafiek, ziet u mogelijk kleine roodoranje lijnen die perioden van rusteloosheid vertegenwoordigen. Voor uw slaapstatistieken tellen deze perioden wel mee voor uw totale wektijd, maar niet voor het aantal keren dat u in een bepaalde nacht wakker werd. Rusteloze slaap duidt op een zeer korte tijd dat u zich in een ‘ontwaakte’ toestand bevond. Deze perioden zijn een veel voorkomend onderdeel van ieders slaap, en iets waarvan u zich waarschijnlijk niet zult herinneren dat het heeft plaatsgevonden.

Slaapkwaliteitstatistiek

De slaapkwaliteitsstatistiek is een indicator van uw algehele slaapkwaliteit. De waarde maakt gebruik van een eigen algoritme met verschillende parameters als invoer, zoals demografische gegevens van de slaper, de totale slaaptijd, de slaapopnametijd, de slaapefficiëntie, de slaapstatus, het slaapdoel en wakkere gebeurtenissen.

Voor meer informatie over slaap kunt u terecht op onze pagina 'Uw slaap begrijpen' .

Hoe u uw slaap kunt verbeteren

De beste manier om uw slaap te verbeteren is door kleine stapsgewijze veranderingen aan te brengen. Met de kracht van de Sleeptracker-AI® Engine kunnen we het effect van deze kleine veranderingen in uw slaapkwaliteitsstatistiek en in de AI-slaapcoach-feedback die u ontvangt, kwantificeren. Zorg ervoor dat u er een gewoonte van maakt om consequent uw debriefvragen te beantwoorden nadat een slaaprapport is gegenereerd, zodat de Sleeptracker-AI® Engine meer gepersonaliseerde inzichten kan bieden op basis van de antwoorden die u geeft, uw slaapprestaties en op basis van de slaapprestaties van mensen zoals u die maken ook deel uit van de Sleeptracker-AI®-gemeenschap.

• Opmerking: u kunt naar Menu > Mijn profiel > Cognitieve gedragsinzichten gaan om uw debriefvragen bij te werken. Deze wijziging zal plaatsvinden in het volgende slaaprapport dat wordt gegenereerd.

Voor meer informatie over slaap kunt u terecht op onze pagina 'Uw slaap begrijpen' .

Om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw Smart Bed haalt, moet u ervoor zorgen dat uw Smart Bed optimaal is ingesteld. Als u uw instellingen nogmaals wilt controleren, selecteert u hieronder 'Installatie controleren'.

↦ Controleer instellingen